• No.223 バナナ

16/04/08 03:17:07

Russinova noted she receives such messages several times a day. She also emphasized Ten’s reaction to the criticism he had to face. “I saw his posts in social media and I can say that he is a well-mannered young man. He responds to the comments and messages without giving up to provocations and hysteria,” she pointed out.
    タチアナ氏は一日に何回か同様のメッセージを受け取ると話した。
    また、彼女はデニス・テン自身が直面した批判に対して取った行動についても強調しました。
    「私はデニスがソーシャルメディアに投稿したコメントを読んで、彼が礼儀正しい若者だと確信しました。デニスは挑発やヒステリーに対して根気よくコメントやメッセージに対応していました。」

According to her, Kazakhstan Skating Federation does not want to mar relations with their Japanese colleagues because of this incident.
    彼女によると、カザフスタン国立スケート連盟はこの件によって日本スケート連盟との関係を傷つける事は望んでいないと言う。

“Our colleagues from Japan called us not to lodge complain to the International Skating Union. They urged us to avoid any scandal. We are closely cooperating with the Japanese Federation. We do not want to mar relations with Japanese for one athlete’s misconduct, even if he is an Olympic Champion. This is very important. Japanese Federation did their best to make Hanyu be sorry for what he had done,” added Russinova.
    「日本スケート連盟は、国際スケート連盟(ISU)に苦情を申し立てないでほしいと言ってきました。スキャンダルにはしないでほしいと強く迫ってきたのです。私たちは日本スケート連盟と密接に協力しています。オリンピックチャンピオンといえども、たった1人の不品行なアスリートのために日本人との関係を傷つけたくはありません。これは大変重要な事です。日本スケート連盟は、羽生選手に自分のしたことの非を認めさせるために最善を尽くしてくれました」

(終)

コメント

古トピの為、これ以上コメントできません

広告

返信コメント

• No.228 パイナップル

16/04/08 10:15:53

>>223
    デニスのマナー違反については一切謝罪はなしか。
    羽生が一方的に不正行為したみたいに書いてる時点で手紙が実在するかも怪しいわ。
    自分らが主張したい意見を日本人の意見だと擦り付けてるかもね。
    カザフスタン側の意見として羽生への誹謗中傷を公表したら益々批判されるから。

• No.246 パイナップル

16/04/08 11:18:24

>>221 >>222 >>223
    これはもっと拡散されるべき
    嘘の報道だったらカザフは羽生選手と日本のスケ連に公式に謝罪するべきだし
    日本の報道が嘘なら、日本のスケ連と羽生選手はテン選手の名誉を傷つけてしまった謝罪の会見を開くべき

1件~2件 ( 全2件)

投稿するまえにもう一度確認

ママスタコミュニティはみんなで利用する共有の掲示板型コミュニティです。みんなが気持ちよく利用できる場にするためにご利用前には利用ルール・禁止事項をご確認いただき、投稿時には以下内容をもう一度ご確認ください。

上記すべてをご確認いただいた上で投稿してください。